Yvonne  Steenhuis

Yvonne Steenhuis

Ik ben Yvonne Steenhuis en gediplomeerd speltherapeute. Na het voltooien van de opleiding besloot ik een droom waar maken: een praktijk voor speltherapie (2012) starten!

Ik heb 15 jaar ervaring in de hulpverlening, waarvan 10 jaar met kinderen die speciale zorg nodig hebben. Ik had toen vaak het gevoel nèt niet dat te kunnen bieden wat kinderen het hardst nodig hebben. Dit kan ik als speltherapeute wel. Het is prachtig om een kind een plek te geven waar het helemaal zichzelf mag zijn. Zo komt een kind bij zijn kracht en kan het groeien. Het durft de wereld te ontdekken en zichzelf te laten zien.

Mijn passie is om grote en kleine mensen (weer) te laten stralen. Met kleine mensen speel ik. Voor de ouder(s) of verzorger(s) maak ik de vertaalslag van de spelkamer naar thuis.

Naast mijn werk als speltherapeut ben ik moeder van twee prachtige dochters. Ik ben graag sportief en creatief bezig en ik vind het heerlijk om met mensen samen te zijn.