Yvonne Steenhuis

Ik ben Yvonne Steenhuis en gediplomeerd speltherapeute. Na het voltooien van de opleiding besloot ik een droom waar maken: een praktijk voor speltherapie (2012) starten!

Ik heb 15 jaar ervaring in de hulpverlening, waarvan 10 jaar met kinderen die speciale zorg nodig hebben. Ik had toen vaak het gevoel nèt niet dat te kunnen bieden wat kinderen het hardst nodig hebben. Dit kan ik als speltherapeute wel. Het is prachtig om een kind een plek te geven waar het helemaal zichzelf mag zijn. Zo komt een kind bij zijn kracht en kan het groeien. Het durft de wereld te ontdekken en zichzelf te laten zien.

Mijn passie is om grote en kleine mensen (weer) te laten stralen. Met kleine mensen speel ik. Voor de ouder(s) of verzorger(s) maak ik de vertaalslag van de speelkamer naar thuis.

Naast mijn werk als speltherapeut ben ik moeder van twee prachtige dochters. Ik ben graag sportief en creatief bezig en ik vind het heerlijk om met mensen samen te zijn.

Eline Lammers-Veen

Mijn naam is Eline en ik ben speltherapeut. Vanaf het moment dat ik voor het eerst van speltherapie hoorde, was het mijn droom om speltherapeut te worden. Het communiceren met kinderen door middel van spel en uitgaan van de belevingswereld van het kind vind ik mooi en inspirerend. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de spelkamer en heb daarom veel aandacht voor het contact tussen het kind en mij. In mijn behandelingen richt ik me vooral op de ontwikkeling van de sterke kanten van het kind.
Ik ben gediplomeerd speltherapeut en ik heb daarnaast psychologie en pedagogiek gestudeerd. Naast mijn werk ben ik moeder van Ezra en Tamar. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en speel graag gezelschapsspellen.

© Copyright - Het Spelement - Website gemaakt door ICTvoorjou